Metode de plata

1. Plata la livrare / Ramburs

Daca doresti sa achitati cash este posibil prin selectarea metodei de plata „Numerar la livrare”. In momentul in care o sa primesti comanda, soferul o sa iti dea factura si chitanta pe baza carora o sa poti efectua plata ramburs.

Pentru comenzile mai mari de 10.000 RON plata se va face prin transfer bancar sau online cu cardul.

Plata se va efectua in siguranta prin intermediul platformei EuPlatesc.

3. Plata in Rate

Prin intermediul platformei EuPlatesc plata se poate efectua si în Rate.

ATENTIE! Plata se poate efectua in rate in conditiile în care detineti un card de cumparaturi emis de partenerii nostri (Banca Transilvania, Alpha Bank sau First Bank).

4. Transfer Bancar

Daca doriți sa achitati prin Transfer Bancar, iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati:
In urma plasarii comenzii pe site-ul mobxl.ro, va fi nevoie sa efectuați un Transfer Bancar in contul deschis la UniCredit Bank: RO14 BACX 0000 0012 5924 0000
La detalii va fi necesar sa specificați numarul comenzii.
Datele firmei: SC LAGUNA EUROMOB SRL / RO31986457

Cum se livreaza?

Produsele comandate vor fi livrate intr-un interval de 4-10 zile lucratoare. Ne dorim ca produsele să ajunga in perfecta stare la dumneavoastra, asadar folosim propriul serviciu de curierat pentru a asigura o livrare de calitate.

Livrarea este gratuita pentru comenzi ce depasesc suma de 500 RON, iar pentru comenzile mai mici de 500 RON se va percepe o taxa de 39 RON.

Livrarea se face pana in fata imobilului. Produsele vor fi livrate demontate pentru o manipulare mai usoara. Pachetele vor contine toate piesele necesare montajului, impreuna cu schita de montaj si certificatele de calitate si conformitate.

Pentru a ne asigura ca totul corespunde cu dorintele dumneavoastra, dupa ce plasati comanda, echipa noastra va va contacta in cel mult 48 de ore pentru a solicita o confirmare a comenzii. Inainte de a efectua livrarea, veti fi anuntat de echipa de livrare, iar soferul va va suna pentru a stabili detaliile finale ale livrarii. Transportul este asigurat numai pana in fata blocului / portii, ceea ce nu implica si urcatul sau caratul produselor in casa.

Atentie, nu livram in zone/localitati ce implica trecerea cu bacul sau pe drumuri de tip forestier sau nepietruite sau neasfaltate.

Ai gasit ce iti doresti? Perfect! Cumpara chiar acum cu ajutorul variantelor de finantare tbi bank:

Pentru cumparaturi de pana in 1.000 lei, iti oferim posibilitatea de a le achita in 4 rate fixe, cu urmatoarele beneficii:

 • 0% dobanda
 • 4 rate egale
 • fara emitere card

Pentru cumparaturi mai mari de 1.000 lei, poti alege sa rambursezi ratele lunare cu urmatoarele beneficii:

 • valoarea ratei lunare ramane fixa pe toata perioada contractuala
 • tu alegi numarul de rate: intre 6 si 60 luni
 • fara drumuri la banca

Ce ai de facut? Doar cativa pasi simpli, 100% online:

1. Iti alegi produsele dorite si le adaugi in cosul de cumparaturi

2. La metoda de plata, alegi tbi bank

3.Odata redirectionat in platforma noastra, completezi datele, te identifici cu CI si semnezi electronic documentatia de credit

4.Vei primi raspunsul in cateva minute, iar magazinul va fi instiintat ca poate livra produsele

 

Pentru a afla care poate fi rata ta, iti punem la dispozitie exemple reprezentative:

Daca suma de care ai nevoie este de 1.000 lei, o vei putea returna in 4 rate egala fara dobanda:

“Pentru un credit in valoare de 1000 lei, pe o perioada de 4 luni, cu o dobanda anuala fixa de 0%, comisionul de analiza a dosarului este de 40 lei, rata lunara fixa este de 260 lei, Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 20,80% iar, valoarea totala platibila este 1040 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de tbi bank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Costurile creditului sunt personalizate in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in functie de industria comerciantilor parteneri si valoarea bunurilor achizitionate. Aplici online si obtii calcul personalizat, conform profilului tau de client.”

Daca suma de care ai nevoie este de 5.500 lei, in functie de numarul de rate ales, vei avea de platit:


“Pentru un credit in valoare de 5.500 lei, pe o perioada de 24 luni, cu o dobanda anuala fixa de 15%, comisionul de analiza a dosarului este de 170 lei, prima de asigurare de viata este inclusa in rata si este de 272,16 lei, rata lunara fixa este de 288,12 lei, Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 19,54% iar, valoarea totala platibila este 6.914,77 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de tbi bank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Costurile creditului sunt personalizate in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in functie de industria comerciantilor parteneri si valoarea bunurilor achizitionate. Aplici online si obtii calcul personalizat, conform profilului tau de client.”

Daca suma de care ai nevoie este de 2.000 lei, in functie de numarul de rate ales, vei avea de platit:

“Pentru un credit in valoare de 2.000 lei, pe o perioada de 24 luni, cu o dobanda anuala fixa de 35%, comisionul de analiza a dosarului este de 170 lei, prima de asigurare de viata este de 104,16 lei, rata lunara fixa este de 133,08 lei, Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 53,75% iar, valoarea totala platibila este 3.193,94 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de tbi bank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Costurile creditului sunt personalizate in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in functie de industria comerciantilor parteneri si valoarea bunurilor achizitionate. Aplici online si obtii calcul personalizat, conform profilului tau de client.”

Costurile ratelor tbi bank sunt personalizate in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in functie de industria comerciantilor parteneri si valoarea bunurilor achizitionate. Aplici online si obtii calcul personalizat, conform profilului tau.

Partenerii cu care colaborăm prin euPlătesc

Alpha Bank - maxim 6 rate

Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de cumpărături în lei emise de bancă să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de cumpărături de la comercianții afiliați acestui serviciu.

 • Confort – pentru opțiunea de plată în rate nu este nevoie să aplici, să programezi în avans sau să faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar să soliciți plata bunurilor cu cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank în numărul de rate dorit și permis de comercianții parteneri.
 • Convenabil – bunuri achiziționate prin opțiunea de plată în rate cu cardul fără dobândă. Pentru bunurile astfel achiziționate, pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor impărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobandă 0%.
 • Flexibilitate – poți folosi plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card.
 • Libertate – ești liber să folosești plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit, iar prin serviciul de debitare directă poți alege ca suma totală datorată sau suma minimă de plată, sa fie rambursată automat din contul tau curent deschis la bancă, în aceeași valută cu cea a cardului.”

Banca Transilvania - maxim 6 rate

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Plătește cu Star Card de la Banca Transilvania și beneficiezi de:

 • până la 6 RATE fără dobândă pentru orice plată, dacă alegi plata în rate
 • 0.3% din valoarea cumpărăturii în Puncte Star, dacă alegi plata integrală
 • perioada de gratie de până la 56 de zile – valabilă pentru toate tranzacțiile ( plăți la comercianți –integral sau în rate, ridicări de numerar, plăți de utilități etc )

Sunt incluse în programul Star Card cardurile de cumpărături:

Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai încă Star BT? Aplică acum pentru un card de cumpărături Star:

 • în orice unitate Banca Transilvania
 • Online pe www.starbt.ro
 • Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337  – pentru rețele mobile sau din străinătate: 0800 80 CARD (2273) – din rețeaua Romtelecom